Pirkan hiihdon uutiset

Pirkan Hiihto aloittaa kautensa perinteiseen tapaan Pyhäinpäiväviikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa järjestettävässä SkiExpossa.

Osastollamme 6H118 voit ilmoittautua edulliseen messuhintaan mukaan tulevaan tapahtumaan (täysmatka 50 euroa, lyhyemmät matkat 30 euroa).

Lisäksi järjestämme arvonnan, jossa päävoittona mökkiloma Jämillä kokonaiselle kaveriporukalle! Päävoiton lisäksi arvotaan  mm. Suksihionta.fi:n lahjoittama huoltopaketti, Tampere-talossa esitettävän Havuja-revyyn lippupaketti ja Jämin hiihtoputken vapaalippuja.

Mukaamme Tampereelta otimme myös Varalan Urheiluopiston nuorisoa, jotka tekevät osastollamme kehonkoostumismittauksia.

Tervetuloa siis mukaan messuhuumaan!

havujaperkele

Kuten tarkkasilmäiset ovat jo mainoksissa esiintyvistä Karhu-suksista havainneet, marraskuun lumettomaan odotukseen piristystä tuova Havuja-revyyn Nääsnääs-tiimi tietää, mistä puhuu. Kun samaan kuvaan yhdistetään elementtejä suomalaisesta urheilusta, siinä pitää olla mukana myös PIRKAN HIIHDON SUKSITARRAT (mitä useammalta vuodelta, sen parempi)!!!

 

Pirkan Hiihdon ystäville on nyt luvassa erityistä herkkua:


Havuja perkele –revyy, esitykset Tampere-talossa 1.-29.11.2014

La 1.11. klo 19.30 ensi-iltaan KAKSI YHDEN HINNALLA!
(myös yksin - 50 % alennuksella)

 

Alennuksen saat Tampere-talon omasta lipputoimistosta, tunnuksella PIRKANHIIHTÄJÄ. Lippuja on rajoitetusti ja lauantai koittaa pian, joten toimi nopeasti. Max 4 lippua/henkilö.

Puhelimitse 0600 94500 (1,40 €/min. + pvm)

Sähköpostitse Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Tai paikan päällä Tampere-talossa, Yliopistonkatu 55, ma-pe klo 11–18

 

Lisätietoja esityksestä löydät Tampere-talon kotisivuilta.

kotaPirkan Hiihdon neuvottelukunta kävi aurinkoisena syyskuun päivänä tutustumassa Hämeenkyrön Lentokentän ja Puolimatkan patsaan välittömään läheisyyteen pystytetyllä laavulla. Paikka todettiin komeaksi, grillauspaikka kelvolliseksi ja metsä herkkutattimaastoksi.

Pirkan Uran ympärivuotista käyttöä parannettiin jo 12 vuotta sitten, kun Pirkan Hiihto ry yhdessä alueen kuntien ja eu-projektirahoituksen turvin paransi uria, rakensi sen varteen muutamia laavuja ja pystytti opastauluja.

Nyt juhlavuoden aikaan toteutettiin parannushankkeen jatko-osa. Hämeenkyrön Lentokentällä harmillisesti poltettu laavu rakennettiin uudelleen, samoin Lintuharjun laavu. Urien pohjia paranneltiin ja opasteita uusittiin. Kuten ensimmäisessäkin vaiheessa, kustannuksiin osallistui tälläkin kertaa Pirkan Hiihto ry ja alueen kunnat. Hankkeeseen saatiin rahoitusta myös Leader-rahoituksen kautta.

Nyt urakka on valmis ja laavut/kodat kutsuvat kaikkia ulkoilijoita tervetulleeksi nauttimaan.

Valokuva0064Kari Niemisen, Markus Huhdanpään, Antti Järvisen ja Antti Lepistön mielestä Pirkan Uran Niinisalosta Teivoon voi taittaa juostenkin. Kuntoiluseura Sastamalan Liikuttavista toisensa löytäneet juoksuhullut starttasivat Niinisalon varuskunnan liepeiltä lauantaiaamuna klo 7.15 ja tavoittivat määränpäänsä illalla klo 20 aikaan. Matkavauhti pidettiin suhteellisen tasaisena ja jokaiselle leppoisana. Kokemus osoitti, että "Ultra-Pirkka" kannattaa juosta (ja pyöräillä) nimenomaan keväällä, jolloin maapohja on suhteellisen kuiva, lämpötila pitkälle matkalle suotuisa, eikä reittikään ole vielä päässyt pahemmin puskittumaan.

Tulipa sitten testattua tuokin mahdollisuus - vastaisuuden varalle. Jos joku taho innostuu järjestämään pitkän matkan juoksutapahtuman, ovat ainakin nämä miehet innolla mukana.

Ylen Elävä Arkisto kaivoi varastoista vanhoja dokumenttipätkiä Pirkan melkein 60-vuotisesta taipaleesta. Näitä kelpaa katsella, vaikka pääsiäisen pyhinä. 70-luvun nostalgiapätkä toimii kuin parhaana ajankuvauksena, nauttikaa!

Ylen Elävään Arkistoon

Lisää artikkeleita...